ZASTĘPCA KIEROWNIKA DZIAŁU JAKOŚCI
Kłoda k. Rydzyny
ZASTĘPCA KIEROWNIKA DZIAŁU JAKOŚCI
Kłoda k. Rydzyny
obowiązki
- Kontrola jakości produktu na każdym etapie procesu technologicznego
- Ścisła współpraca z poszczególnymi działami
- Weryfikacja i rozpatrywanie zgłoszeń reklamacyjnych
- Aktualizacja dokumentacji HACCP
- Reprezentowanie zakładu przez służbami kontroli Weterynaryjnej oraz WIJHARS
- Ustalanie oraz nadzór nad przebiegiem procesów technologicznych w zakresie zgodności parametrów
- Udział w audytach zewnętrznych i wewnętrznych
- Szkolenia pracowników na zgodność z GHP/GMP
- Wyznaczanie, inicjowanie, utrzymanie oraz doskonalenie standardów jakościowych i bezpieczeństwa produktu
oczekujemy
- Wykształcenie kierunkowe – technologia żywności i żywienia
- Znajomość systemów jakościowych
- Znajomość środowiska Office
- Dyspozycyjność
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne
- Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie
oferujemy
- Umowę o pracę od pierwszego dnia pracy
- Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z pakietem premii
- Zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu pracy
- Nowoczesne wyposażenie i standardy
- Możliwość rozwoju zawodowego w branży mięsnej
- Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku